Arkivert versjon

Vilkår & Personvern

  • Din deltagelse skjer via web i kampanjeperioden 10. januar – 15. Februar 2015, og du må logge inn med din Facebook-konto eller en gyldig e-postkonto for å kunne delta i konkurransen.
  • Ansatte i EnterCard, Starcom, Copyleft Solutions og Gravity Assist kan delta i konkurransen, men er ikke kvalifisert til premier.
  • Du må være over 18 for å delta.
  • Feilaktig informasjon eller forsøk på juks medfører automatisk diskvalifikasjon.
  • Informasjon du oppgir vil ikke bli benyttet i andre sammenhenger enn denne konkurransen.
  • Vinnerne offentliggjøres umiddelbart etter avsluttede konkurranser på alpin.remember.no, og på re:members Facebook-sider.
  • Deltakelse er gratis og koster ingenting utover alminnelige internettkostnader.
  • Data som samles inn i løpet av konkurranseperioden vil bli slettet.

Din informasjon vil kun bli brukt i applikasjonen du selv har gitt samtykke til, samt utnevne og kontakte vinnere. Som vinner av konkurransen samtykker du til at re:member kan bruke ditt navn i annet markedsmateriell på nettsiden, nyhetsbrev, mobil og andre medier. Som vinner av konkurransen samtykker du videre til at re:member kan dokumentere og ta bilder av oppholdet under WC-avslutningen i Mèribel i 2015. Innhold som kan oppleves som støtende og/eller diskriminerende skal ikke publiseres på siden. re:member forbeholder seg retten til å fjerne innhold som er støtende og/eller diskriminerende eller i strid med norsk lov. re:member står ikke ansvarlig for innhold publisert av deltakere.

Arrangøren tar forbehold om eventuelle kanselleringer eller flytting av løp under Alpin-VM, og øvrige forhold som er utenfor vår kontroll. Konkurransen vil bli forsøkt avviklet så rettferdig som mulig ved eventuelle endringer i løpsplanen.

Alle forsøk på å øke eller endre vinnersjansene vil automatisk føre til diskvalifikasjon og utestengelse. EnterCard Norge AS og dets morselskaper, deltakende leverandører, distributører, og tilknyttede enheter er ikke ansvarlige for og har ikke erstatningsansvar for: 1) Forhold som forårsakes av hendelser som ligger utenfor vår kontroll, og som kan medføre at konkurransen blir påvirket, avbrutt eller endret. 2) Trykk- eller skrivefeil i materiell som har med konkurransen å gjøre. 3) Et svar på en konkurranse der ikke all påkrevd informasjon er med, kan bli avvist. 4) Tapte, forsinkede, skadde, feilsendte, ufullstendige, uleselige eller uforståelige svar. 5) Feil på, bortfall og eller vanskeligheter med telefon, elektronisk- eller datautstyr, dataprogram, nettverk, Internett eller datamaskin. 6) Mislykkede forsøk på levering av premier.

Denne konkurransen er på ingen måte administrert, sponset, støttet eller assosiert med Facebook

Arrangør: 
EnterCard Norge AS
Postboks 6783 St Olavs plass
0130 Oslo

Bilder av utøvere er brukt med tillatelse av Norges Skiforbund.

Eff.rente 25,4%, kr 15.000,- o/12 mnd. Totalt kr 16.408,-