Arkivert versjon

Premier

re:member Alpineksperten 2015 premieres i tre kategorier:

Individuelt: Sammenlagt høyeste poengsum for de 10 utvalgte konkurransedagene under VM.

Her får de 5 beste en tur for 2 personer til WC-avslutning i Meribèl 20-22 mars 2015, bestående av flyreise t/r Oslo – Genève, transfer, hotellovernatting i dobbeltrom, måltider og adgangsbilletter. Premien er personlig, og kan ikke endres eller overdras til andre. Vinneren bestemmer selv hvem han/hun ønsker å ta med seg som ledsager.

Reisen starter og ender ved OSL, og vinneren må selv besørge videre transport til/fra OSL. Dersom flere enn 5 vinnere ender opp med lik poengsum, så foretas det nøytral loddtrekning for å kåre de 5 som vinner hovedpremien.

Individuelt: Høyeste poengsum for en enkeltstående konkurransedag.

Her får den personen med beste poengsum for en enkelt konkurransedag en skijakke fra Phenix til verdi av 4999 kroner. Dersom flere enn èn vinner ender opp med lik poengsum, så foretas det nøytral loddtrekning for å kåre den som vinner dagspremien.

En deltaker kan kun vinne dagspremien èn gang under konkurranseperioden.

Ligaspill: Sammenlagt høyeste poengsum for de 10 utvalgte konkurransedagene under VM, som deles på antall teamdeltagere.

Her får det laget med flest poeng et opphold for inntil 5 personer i Hafjell 5- 8 mars 2015, inkludert heiskort og inngang til WC-løpene i Kvitfjell, til verdi av inntil 14000 kroner. Kommer flere lag på lik poengsum i sammendraget, tildeles premien den som først påmeldte sitt lag.

Ekstrapremie: iPad Air 2

I tillegg vil arrangøren vilkårlig trekke ut 2 stk iPad Air 2 blant alle som deltar i re:member Alpineksperten 2015.

Publisering av hovedpremie vinnerne vil skje umiddelbart etter at resultatet, og eventuell trekning, foreligger. Vinnerne blir kontaktet via e-post som er oppgitt ved deltagelse.